Gå til hovedinnhold

Åpningstider

Se ferier

Private arrangementer

Bursdag

Når dere feirer bursdag i Skien fritidspark tilbyr vi en pakke med mat, drikke og aktivitet. Dere får en annerledes dag med høy aktivitet, og mye moro!

Velg mellom klatrebursdag, badebursdag og skøytebursdag. Vi vil feire deg uansett årstid!

Til de voksne tilbyr vi også flere pakker som passer perfekt til blant annet bursdag. Gruppebestilling i klatreparken, velværepakker og curlingpakker slår godt an hos de voksne!

Aktiv familieferie

Ikke bestilt ferie ennå? Kom til Skien fritidspark da vel! Her er det masse gøy å finne på for barn og voksne i alle aldre.

Bestill en av våre pakker; en enklere og mer bekymringsløs ferie for hele familien skal du lete lenge etter.

Vi er bare en kort svipp unna. Og ungene blir garantert henrykte! Badeland, klatrepark og minigolf er en kombo det er vanskelig å slå. Tjoho!

Med de superenkle familieferie-pakkene får dere 2 overnattinger i familierom for 2 voksne og 2 barn, alle aktiviteter inkludert i tillegg til frokost og middag. Om det passer bedre med et helge-opphold kan dere oppleve aktiv familieweekend med 2 døgn i familierom for 2 voksne og 2 barn - frokost, middag og bading er inkludert alle dager!

I Skien fritidspark er det aktiviteter for hele familien uansett årstid. I vintersesongen har vi åpen skøytebane!

Utdrikningslag

Bestill utdrikningslag

Kjenner du noen som har jubileum, bursdag eller skal du arrangere utdrikningslag?

Hos oss kan dere kombinere morsomme aktiviteter med mat og drikke. Vi har gjort det enkelt og satt sammen pakker som passer perfekt for anledningen. Benytt en av våre ferdige pakkeløsninger - det lønner seg!

Når du bestiller utdrikningslag må du alltid bestille aktivitet MED instruktør*

Arranger minnestund

Hotell fritidsparken har fine lokaler i en lys og moderne utførelse og kan ta imot opp til 60 gjester. Hos oss får dere en privat atmosfære med egen inngang.

Minnestundpakke inneholder snitter, mineralvann, kaffe, bløtkake/marsipankake og oppdekket bord i lyse og fine lokaler.

Du disponerer lokalet i 7 timer, og det vil derfor være anledning til å sette et personlig preg i lokalet (bordkort, pynt på bordene etc). Lokalene har gode toalettfasiliteter, projektor, alt av nødvendig AV-utstyr og teleslynge.

Ta kontakt med oss på e-post eller telefon 355 41 040 eller book gjennom linken.

* Må bestilles 5 dager i forkant.

Åpningstider

Se ferier