Gå til hovedinnhold

Åpningstider

Se ferier

Om oss

Skien fritidspark er et fantastisk anlegg med aktiviteter for store og små i alle aldre!

Som et av Norges største og mest komplette idrett- og fritidsanlegg er du garantert fart, moro og spenning. Storheten er nærheten - fra samme "inngangsdør" kan du hele året oppleve både sommer og vinter, du kan kombinere treningstur med velvære, opplevelse med mestring og god mat med gode venner.

I Skien fritidspark har Skien kommune lykkes med å skape en juvel av en fritidspark for folkehelse, aktivitet og glede. I parken er store anlegg samlet som badeanlegg, idrettshaller, is-anlegg, lysløyper, klatrepark, turløyper i kombinasjon med overnatting, velvære og konferansefasiliteter. Ved å oppnå disse kombinasjonene ønsker vi å gi våre gjester fantastiske muligheter for fysisk utfoldelse og gode opplevelser. Akkurat dette har vi lyst til å dele med deg som besøker oss.

Skien fritidspark har over 100 ansatte som ivrer etter å gi deg en hyggelig opplevelse når du velger akkurat oss som sted for dine aktiviteter!

Parkering

Du må betale for å parkere bilen i Skien fritidspark i hverdager, helger er gratis. De tre første timene er gratis, og det skal ikke koste deg mer enn 25 kroner for en dag. El-biler, moped og motorsykler parkerer gratis.

Parkeringsregler

 • Dagstakst: 25 kroner

 • 3 timer gratis. Påbegynt 4. time: 10 kroner, påbegynt 5.time: 15 kroner

 • Avgift gjelder også for de med HC-skilt

 • Avgift gjelder ikke el-bil og moped/MC

 • El-biler må betale for for ladetid. Elbiler som står ved ladestasjon, men ikke lader vil bli bøtelagt.

 • Kameraene leser registreringsskiltet på kjøretøy 

 • Nærområdet vil bli skiltet «parkering forbudt»

Slik betaler du

 • Automat: Taste inn registreringsnummer, godkjenne kortet mot registreringsnummer. Systemet vil da kople bil og kort sammen ved neste parkering og belaste avgiften automatisk.

 • Betaling via app'en EasyPark: kamera registrerer registreringsnummeret på bilen slik at man kun trenger å aktivere app'en når man parkerer. Man må bruke appen hver gang man parkerer. Man har selv ansvar for å sørge for at parkeringen er startet i appen.

 • Betal innen 48 timer med ParkPay: etterskuddsbetaling innen 48 timer kan gjøres på www.parkpay.no

 • Dersom man ikke velger noen av alternativene vil det bli sendt ut faktura med fakturagebyr til de som reiser uten å betale. Faktura vil genereres ukentlig.

 • De faktorene som utløser parkeringsbot er overskridelse av skilting og feilaktig parkering.

Buss

Til fritidsparken er det enkelt å reise med Farte lokalbuss! M3 mellom Skien og Porsgrunn fra Skjelsvik eller P10 mellom Gulset og Kammerherreløkka via Menstadbrua stopper hos oss! Rutetiden finner du på Farte.no.

Den billigste billetten kjøper du i Farte-appen som du laster gratis ned i App Store. Husk at hver helg og på offentlig helligdager kan du som voksen ha med deg inntil 3 barn gratis som en Familiebillett! Les mer om Familiebillett.

Elektriske bysykler

Prøv de elektriske Farte bysyklene! Farte bysykkel består av elektriske bysykler som er et supplement til kollektivtilbudet og gjør det enkelt og mer fleksibelt å reise i og mellom byene uten bil. Ved hovedinngangen til Skien fritidspark finner du parkeringssone for syklene - her kan du starte og avslutte leien av bysyklene!

For å bruke bysykkelen laster du først ned appen; Farte bysykkel. Den er gratis å laste ned, enkel å bruke og du finner all nødvendig informasjon i appen. Les mer om el-bysyklene.

Sykkelskap

Trygg sykkelparkering i Skien fritidspark! De første 12 timene du parkerer i et sykkelskap er gratis. Det er en leiepris på 10 kroner pr. 12 time etter «gratisleien». Parkeringstiden kan utvides om du ønsker det, og du kan bestille plass i sykkelskapet en time før bruk. På den måten er du sikker på ledig skap, hvis du for eksempel skal dra videre med toget.

Du finner ledige skap, reserverer plass, låser og åpner skapene med appen SafeBikely.

Slik gjør du:
1. Last ned appen SafeBikely - Google Play - App Store
2. Kartet i appen viser ledige sykkelskap i sanntid
3. Velg lokasjon og trykk reserver. Du får tildelt et ledig skap
4. Ved skapet trykk lås opp i appen og trykk på sykkelikonet på døra
5. Låsen er åpen når det lyser
6. Rygg sykkelen inn i skapet, vri om styret om nødvendig, og lukk døren
7. Gjenta punkt 4 når du vil ta ut sykkelen. Trykk avslutt!

Her holder vi til

Skien fritidspark ligger 3 km utenfor Skien sentrum på Klosterskogen ved Travbanen. Fra Oslo tar det ca 2 timer i bil til Skien fritidspark.

Velkommen til aktive opplevelser i Skien fritidspark. Ring gjerne vår resepsjon på tlf. 35 54 10 00 hvis det er noe du lurer på.

Skien fritidspark, Moflatveien 38, 3733 Skien

Fant du ikke det du lurte på?

Send oss en mail

Takk for din innsending

Åpningstider

Se ferier