Gå til hovedinnhold

Åpningstider

Se ferier

Aktiv høstferie

På tide med høstferie? Bestill aktiv ferie i Skien fritidspark da vel! Her er det masse gøy å finne på for barn og voksne i alle aldre, både inne og ute.

Bestill en av våre pakker; en enklere og mer bekymringsløs ferie for hele familien skal du lete lenge etter!

Feriepakke med alt inkludert

Fra kr 5 998,- får dere 2 overnattinger i familierom for 2 voksne og 2 barn (ekstra barn kr 769,- pr barn pr døgn), alle aktiviteter inkludert i tillegg til frokost og middag. Ekstra døgn kan oppgraderes med kr 2 297,-

Vi er bare en kort svipp unna. Og ungene blir garantert henrykte! Badeland, klatrepark og minigolf er en kombo det er vanskelig å slå. Tjoho!

Bestill via knappen eller ring Hotell fritidsparken : 35 54 10 40.

*Ved booking av aktiv familieferie så må du velge 2 døgn for 2 voksne, 2 barn på bookingsiden, da vil tilbudet komme frem.

*Aktivitetene vil variere utfra sesong. Sjekk aktivitetenes åpningstider for planlegging av din ferie hos oss. 

* Booking gjelder i ferier og utvalgte helger

Sommer inne hele året

Er det dårlig vær ute er det bare å få på seg badetøy og dykkebriller. I badeland er det sommer hele året og 30 grader i vannet. La barna boltre seg i aktiviteter i vann som hinderløype, vannsklie og klatrevegg. I stupebassenget kan de hoppe fra 5-meter'n eller dødse om de tør! Her får barna opplevelser de vil huske lenge.  

Gøyale aktiviteter i aktivitetsparken    

Når aktivitetsparken åpner i mai er det uendelig masse å finne på for både liten og stor! Ta en runde minigolf, en match med tennis, spill shuffleboard, curling, frisbeegolf eller et skikkelig hopp i Gyrotrampolinen. Vi har også flotte turstier og sykkelløyper i området. I klatreparken finner du 7 ulike løyper med spenning for både store og små.

Full rulle fra morgen til kveld

I badeland finner du boblebad og badstuer som gir deg en avslappende opplevelse for kropp og sjel.

Blir det for hett i badstuene eller boblebadet kan du kjøle deg ned i klatreparken. Her kan du frese over banen i dobbel zipline med sug i magen og vind i håret. Klatreparken har 7 løyper med ulik vanskelighetsgrad. Fart og spenning for store og små!

Sykkel- og turløyper

I området i og rundt Skien fritidspark har vi fine tur og sykkelløyper. Ta dere en kort eller lang tur i fine løyper, og finn dere en koselig gapahuk til matpausen!

Om du ønsker sykkelaktivitet for deg og familien er det store muligheter både i og utenfor parken. Du finner flere løyper i parkens spennende skogsterreng:

  • Våryr-løypa ca 6 km i variert skogsterreng

  • Enduro med 6 løyper som går bortover og nedover 

  • Solum-løypa er en variert rundløype i skogen med tekniske utfordringer 

  • Pumptrack som ligger åpen til fri bruk.

  • Sykkeltur til Hvitsteinstjenn eller Bakkestranda for en dukkert.

Vi har 5 sykler tilgjengelig for hotellets gjester.  Vi anbefaler likevel at du tar med egen sykkel.

Åpningstider

Se ferier