Gå til hovedinnhold

Åpningstider

Se ferier

Padeltennis

Padel er en blanding av squash og tennis. Det spilles vanligvis i double format på en lukket bane i glass. Dermed ingen løping etter baller utenfor banen!

Det beste er at padelbanene kan benyttes fra kl 09.00 - 23.00 hver dag, så du kan finne tid til å spille uansett hvor travel du er.

Bestill bane på nett

Opprett bruker eller logg inn for å fullføre bestillingen på nett. Etter bestillingen er fullført vil du motta en QR kode via mail. Vis denne QR-koden i resepsjonen ved Hotell fritidsparken for å motta en nøkkel, og eventuelt leid utstyr, til padel-banen(e).

Det vil kreves et depositum ved utlevering av nøkler og utstyr.

Baner forhåndsbestilles på nettsiden, minimum 2 timer før bruk. Utstyr og nøkkel hentes ut i resepsjonen ved Hotell fritidsparken. Det er også mulig med drop-in!

Billetter kjøpt på nett refunderes ikke.

Bestill i app

Med den nye Go Active-appen kan du bestille padeltennis, og andre aktiviteter, rett fra mobilen! Det er superenkelt å bestille aktiviteter i farta og se oversikt over alle dine kjøp og bookinger.

Regler

  • Det er mest vanlig å spille double (fire personer på banen).

  • Poeng starter med en serve. Det er ikke lov å serve over hoftehøyde.

  • Første poeng starter fra høyre del av banen (som i tennis) og serven må lande i den diagonale serveruten. Du har to server.

  • Serven kan ikke treffe sidegjerdet, bare glassveggen (etter sprett).

  • Det er lov å bruke veggene. Det er lov å slå ballen i veggen på vei til motstanders halvdel eller la ballen treffen veggen på egen halvdel før du slår ballen over nettet.

  • Poenget er tapt når ballen spretter to ganger på en side.

  • Ballen kan ikke treffe veggen på direkten, den må først sprette i bakken.

Se instruksjonsvideo!

Åpningstider

Se ferier