Gå til hovedinnhold

Åpningstider

Se ferier

Uansett vær ute har vi alltid varmt vann og god stemning inne! Her kan du stupe, klatre, svømme, dykke eller skli.

Hva med å utfordre familien til en stupekonkurranse eller i klatreveggen? Eller kanskje det frister å ta bomba fra stupetårnet, som på sitt høyeste er 7,5 meter? For å toppe det hele kan du kaste deg ut i vår 106 meter lange vannsklie - her går det unna!

Når kreftene etter hvert avtar, kan vi friste med deilig vannmassasje, boblebad og badstue. Terapibassenget holder ca 34 grader og er perfekt til avslapning og ømme muskler!

I badebutikken har vi et stort utvalg badetøy i mange størrelser og fint design. Vi har badetøy, svømmebriller, armringer og mye mer året rundt. Finn din nye favoritt!

Kurs og trening i vann

Vi tilbyr en rekke kurs og treninger i vann med dyktige og engasjerte instruktører!

Bassenger og badstuer

Idrettsbasseng

Bassenget er 25 meter langt og har 6 banedeler. Bassenget er 1 m på det grunneste og 2 m på det dypeste. Hver bane har egen stupepall. Vannet er ca 28°C.

Bølgebasseng

Bølgebasseng med strandsone der bølgen går hver time. Vannet er 1,8 m på det dypeste. Ved bølgebassen er det vannsklie og strømkanal. Vannet er ca 31°C.

Stupebasseng

Stupebassenget er 4,5 meter dypt og har 4 høyder på stupebrett/stupetårn; 7,5 / 5 / 3 og 1-meter. Bassenget har også en 3 meter høy klatrevegg. Vannet er ca 28°C

Barnebasseng

Barnebasseng med strandsone. Vannet er 35 cm på det dypeste. Bassenget her en klatre-øy, lekebekk og en sklie for de aller minste. Vannet er ca 32°C.

Terapibasseng

Bassenget er 12,5 x 9 m med 1,0 m på det grunneste og 1,6 m på det dypeste. Egen rullestolrampe for enkel tilgang. Vannet er ca 33 - 34°C.

Varmtvannsbasseng

Bassenget er 81m ² og 0,8 m på det grunneste og 1,4 m på det dypeste. Bassenget har massasjedyser og et boblebad ved siden av. Vannet er ca 33°C.

Boblebad

Boblebad, også kalt massasjebad eller jacuzzi. Nyt en kosestund i boblende varmt vann med avspenning for kroppen.

Badstuer

I badeland finner du to helt nye badstuer: finsk badstue og tørr badstue. Det er trebrisker til å sitte eller ligge på og elektrisk ovn med steiner.

Strømkanal

Her går det unna i vannet! La deg føre med av strømmen - rundt og rundt. Strømkanalen ligger i tilknytning til bølgebassenget.

Vannsklie

Vannsklia er 106 meter lang med elektronisk tidtaging. Det er 10 års aldersgrense i sklia. Hvis du er under 10 år må du skli sammen med en voksen.

Klatrevegg

Klatreveggen ved stupebassenget er 3 m høy. Her klatrer du uten sikring og vannet er din landingsplass. Prøv da vel - det er tyngre enn du tror!

Café Aqua

Cafe Aqua tilbyr et deilig utvalg av smakfull varm og kald mat sammen med forfriskende drikkevarer. Kos deg med et godt måltid i hyggelige omgivelser ved bassengkanten eller i kafeen utenfor badeland! Cafe Aqua er åpen hver dag og stenger 1 time før badet

Åpningstider

Se ferier