Gå til hovedinnhold

Åpningstider

Se ferier

Foreninger og organisasjoner

Skien fritidspark er ideelt for foreninger og organisasjoner som ønsker å kombinere møter og kurs, bespisning og overnatting

Vi skreddersyr sommerleir og andre lengre foreningsopphold med et flott og variert utvalg av aktiviteter - alt tilrettelagt uansett funksjonsevne!

Overnatting og bespisning

Velkommen til hotellet midt i parken! Sammen utgjør Skien fritidspark og Hotell fritidsparken en oase for familier, idrettslag, bedrifter og organisasjoner. Legg ditt neste kurs til oss, eller arranger et festlig lag med gøyale aktiviteter!

Like ved inngangen er det godt med parkering og enkel adkomst til resepsjonen. De lyse innredede rommene på Hotell fritidsparken har flatskjerm-TV og eget bad med dusj, hårføner og deilige badeprodukter. Alle rommene har i tillegg et fint sittehjørne og skrivebord.

Kurs og konferanse

Hotellet har møtefasiliteter med AV-utstyr, trådløst nettverk og annet nødvendig utstyr tilrettelagt for både fysiske og digitale møter. Vi serverer mat og forfriskninger etter deres ønsker, i tillegg til mulighet for ulike møtepakker tilpasset deres behov.

Badeland og aktivitetspark

Fra hotellet er det kort avstand til både aktivitetsparken og til badeland. Begge arenaer er svært godt tilrettelagt for aktiv fritid og spennende opplevelser. Store deler av parken er universelt utformet i samarbeid med Funksjonshemmedes Fellesorganisasjon, Norges Handikapforbund og Rådet for mennesker med nedsatt funksjonsevne.

Lek dere med minigolf, tennis, gyrotrampoliner, shuffleboard og klatrepark for å nevne noe! Vi har et mylder av aktiviteter som passer til de fleste, uavhengig av alder og funksjonsevne!

Åpningstider

Se ferier