Gå til hovedinnhold

Åpningstider

Curling

Nå kan du curle, skippe og koste i ishallen! Curling er en super lag-aktivitet og egner seg godt til teambuilding, gjerne etterfulgt av god mat og drikke i hyggelige omgivelser.

Vi kan tilby curling både med og uten instruktør. Curling med instruktør gir dere en total opplevelse; organisert spill, innføring i spilleregler, curlebukse og veiledning! Om dere ønsker noe å spise på, kan vi servere god og varm pizza etter curling på Hotell fritidsparken.

Om du ønsker å spille uten instruktør kan du med deg noen venner for et uformelt slag med curling. Ta med deg gode kolleger, venner, skoleklassen eller speidergruppa og bli med på curling!

Curlingbanen er åpen hele året. Bestill tid på nett!

Hva er curling?

To lag kjemper mot hverandre. Hensikten er å plassere så mange steiner som mulig nærmere midten av boet enn motstanderens beste stein.

Spillerene og kampen

Spillerene sparker fra i en forstøtte som kalles "hack" og må slippe steinen før hog line. Kampen varer ca 2 timer, og består av ti omganger. I hver omgang setter hver spiller to steiner. De respektive lagene setter annenhver stein.

Kosting og poeng

Kosting varmer opp isen, noe som gjør at friksjon mellom stein og is minker. Dermed kan en få steinen til å gli lenger. Kosting sørger også for at steinen curler/svinger mindre. Poengsummen deles ut etter at alle 16 steinene i en omgang er spilt.

Bekledning

Det kan være kaldt på isen, så ta på deg godt med klær og behagelige sko. Vi har morsomme curlingbukser til alle som deltar på curling med instruktør!

Åpningstider