Gå til hovedinnhold

Åpningstider

Se ferier

Curling

Nå kan du curle, skippe og koste i ishallen! Curling er en super lag-aktivitet og egner seg godt til teambuilding, gjerne etterfulgt av god mat og drikke i hyggelige omgivelser.

Vi kan tilby curling både med og uten instruktør. Curling med instruktør gir dere en total opplevelse; organisert spill, innføring i spilleregler, curlingbukse og veiledning! Om dere ønsker noe å spise på, kan vi servere god og varm pizza etter curling på Hotell fritidsparken.

Om du ønsker å spille uten instruktør kan du med deg noen venner for et uformelt slag med curling. Ta med deg gode kolleger, venner, skoleklassen eller speidergruppa og bli med på curling!

Curlingbanen er åpen hele året. Curling både med og uten instruktør må forhåndsbestilles på nett!

Tilrettelegging

I fritidsparken tilrettelegger vi også curling for personer med nedsatt funksjonsevne.

Vi tilrettelegger og tilpasser banen slik at opplevelsen blir best mulig – for alle. Meld fra om dine behov ved booking så ordner vi resten. Velkommen!

Hva er curling?
To lag kjemper mot hverandre. Hensikten er å plassere så mange steiner som mulig nærmere midten av boet enn motstanderens beste stein.

Spillerene og kampen
Spillerene sparker fra i en forstøtte som kalles "hack" og må slippe steinen før hog line. Kampen varer ca 2 timer, og består av ti omganger. I hver omgang setter hver spiller to steiner. De respektive lagene setter annenhver stein.

Bekledning
Det kan være kaldt på isen, så ta på deg godt med klær og behagelige sko (ikke høye hæler). Alle som deltar med instruktør får låne morsomme curlingbukser.

Curling med instruktør
Vi tllbyr curling hele året rundt. Inngang er i ishallen, ved Café Pucken.  

Åpningstider

Se ferier