Gå til hovedinnhold

Åpningstider

Se ferier

Personvern

Brukervilkår og personvernpolicy

Vi vil gjøre deg oppmerksom på at vi følger alle gjeldende forskrifter for behandling av kundeopplysninger, slik at du skal kunne føle deg trygg når du besøker våre nettsider.

Personvernet skal beskytte mot misbruk av personopplysninger. Behandling av personopplysninger er regulert i personopplysningsloven. Denne loven skal verne privatlivets fred, den personlige integritet og sørge for tilstrekkelig kvalitet på personopplysninger. For mer informasjon om personvern, se www.datatilsynet.no.

Hva registrerer vi ved besøk på Skien Fritidspark sine nettsider?

Vi bruker statistikkverktøyet Google Analytics for å beregne brukertall og trafikk på vårt nettsted slik at vi kan utvikle og forbedre gjennom å forstå hvordan det brukes. IP-adresser anonymiseres før de oversendes til Google Analytics, slik at de ikke kan knytte opplysninger til enkeltbrukere. Google Analytics bruker informasjonskapsler for å samle inn trafikkinformasjon i en anonymisert form. Informasjonen sier noe om hvordan besøkende bruker nettstedet, for eksempel:

  • antall sidevisninger

  • antall besøk

  • hvordan besøkende kom inn på nettstedet

  • informasjon om nettleser

Trafikkinformasjonen lagres hos Google Inc. IP-adresser blir lagret i anonymisert form og kan derfor ikke spores tilbake til deg som bruker.

Vi har aktivert tilleggsfunksjonen «Demografi og interesserapporter» i Google Analytics. Du kan reservere deg mot dette ved å endre dine Google Annonseinnstillinger. Her kan du også oppdatere informasjonen om deg selv. Ved å bruke nettstedet godtar du at Google behandler opplysninger om deg på den måten og for det formålet som er beskrevet ovenfor.

Informasjonskapsler

De fleste nettsteder i dag bruker informasjonskapsler for å bedre brukeropplevelsen. En informasjonskapsel er en tekstfil som, ved besøk på et nettsted, legges i din nettlesers minne. Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen, og vi samler inn besøksstatistikk via standard verktøy for dette, som vi benytter for å gjøre nettstedet bedre for deg som bruker. Ingen personopplysninger blir lagret eller hentet.

Ved å benytte nettstedet samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser.

De fleste moderne nettlesere er innstilt på å akseptere informasjonskapsler automatisk. Du kan selv velge å endre innstillingene slik at informasjonskapsler ikke aksepteres. Vi kan ikke garantere at nettstedet fungerer optimalt hvis du skrur av denne funksjonaliteten.

Vi bruker følgende informasjonskapsler

Google Analytics
Dette er tredjeparts-informasjonskapsler fra Google Analytics. Disse brukes for å gi oss informasjon om hvordan nettstedet brukes (statistikk). For mer informasjon har Google en egen nettside om dette.

Har du noen spørsmål, send gjerne en e-post til post@skienfritidspark.no.

Personvernerklæring

Denne personvernerklæringen omhandler Skien fritidspark behandling av personopplysninger på nettstedet www.skienfritidspark.no.

Vi samler inn kontaktopplysninger og andre opplysninger som er nødvendige for å svare på henvendelser eller levere tjenester og varer du bestiller. Dette gjøres ved at du registrer en brukerkonto på vår kunde portal..

Du kan også melde deg på og få kampanjer, tilbud og nyhetsbrev fra oss, ved å gi dette samtykket godkjenner du at vi kan sende deg e-post, SMS med nyhetsbrev. Du kan når som helst logge inn på din brukerprofil og trekke ditt samtykke. Så vel som melde deg av nyhetsbrev i tilsendt nyhetsbrev pr e-post.

Dersom du gir samtykke til det, deler vi informasjon om din aktivitet på våre nettsider med Facebook og Google analytics slik at de kan vise deg relevante annonser.

Vi samler inn anonymiserte opplysninger om bruken av nettstedet vårt via statistikkverktøyet Google Analytics.

Hvordan brukes opplysningene om deg?

Opplysningene brukes for å svare på henvendelser og spørsmål, levere bestilte tjenester og varer, føre regnskap og sende ut reklame eller vise annonser.

Opplysningene brukes kun til det formålet de ble registrert for og deles ikke med andre uten ditt samtykke.

Hvor lenge lagrer vi opplysningene om deg?

Vi lagrer opplysninger om deg i inntil 3 år da blir disse opplysningene anonymisert og fjernet fra vår database. Dine kundeopplysninger blir utlevert ved skriftlig henvendelse til oss, dette håndteres av personvern ansvarlig ved Skien fritidspark K/F. Regnskapsopplysninger lagres så lenge som finans- og regnskapslovgivning og Skien Kommunes regnskapsrutiner krever.

Innsyn i og korrigering av dine opplysninger

Du har rett til innsyn i hvilke opplysninger vi har om deg og kan be om at disse korrigeres og eller slettes dersom de er feil.

Informasjonskapsler

Informasjonskapsler er små tekstfiler som lagres I din nettleser for å logge din aktivitet på våre nettsider og holde styr på om du er innlogget eller ikke. Denne informasjonen brukes for å lage anonyme statistikker og analyser av hvordan nettsidene brukes, hvor mange som besøker dem osv. Du har mulighet til å skru av informasjonskapsler i nettleseren din. Vær oppmerksom på at enkelte funksjoner på nettsiden da ikke vil fungere.

Hvis du har gitt samtykke til det opprettes det informasjonskapsler som gir Facebook og Google informasjon om din aktivitet på www.skienfritidspark.no.

Underleverandører

Alle underleverandører har taushetsplikt om opplysningene du har registrert hos på www.skienfritidspark.no. De behandler kundeinformasjon fra Skien fritidspark og sørger for høy informasjonssikkerhet i sine systemer.

Skien Fritidspark bruker følgende underleverandører I forbindelse med driften av www.skienfritidspark.no:

Edge Branding utvikler, tester og drifter nettsidene Skien fritidspark. Edge Branding lagrer data, inkludert sikkerhetskopier, i sikre nett-skyer (datasentre) lokalisert i Norge og/eller EU/EØS.

BRP Systems til tjenestebestilling og kassesystem, som håndterer personopplysninger om kundene våre. Dette er systemet kundene logger seg inn i via lenke på vår nettside for å bestille tjenester og varer i parken. Vi lagrer et minimum av opplysninger som vi krever for å kunne opprettholde sikkerheten i våre parker, da spesielt i forhold til skader og eventuell situasjoner som kan oppstå som følge av bruk av våre anlegg. I tillegg kan vi sende deg tilbud og annen relevant informasjon pr SMS eller e-post. Slik kommunikasjon er basert gitt samtykke, og samtykket kan når som helst trekkes tilbake ved å fjerne samtykket på din profil. Dette gjør man ved å logge inn i bookingsystemet og gå på «Mine sider». Informasjon om spesifikke kjøp, slik som bekreftelser eller påminnelser vil kunne bli sendt uten at ovennevnte samtykke er gitt. Data som lagres er:

- Personlig data slik som navn, epost, telefonnr. og adresse

- Bookinger på fremtidige tjenester og tidligere kjøp

- Eventuell kommunikasjon med oss som er relevant for kundeforholdet, som fakturering eller frysing av årskort

- Bilde, der det er påkrevet. Vi krever bilde av årskortinnehavere som del av identifisering, samt tar bilder ved diverse arrangementer for markedsføring

Netaxept håndterer betaling av varer og tjenester bestilt via www.skienfritidspark.no.

Klagerett

Hvis du er bosatt I et EU/EØS land, deriblant Norge, har du rett til å klage til datatilsynet hvis du mener at vår behandling av personopplysninger om deg er i strid med personvernforordningen (GDPR).

Hvordan komme i kontakte med oss

Spørsmål angående denne personvernerklæringen eller personopplysningene vi har om deg kan rettes til:

Skien fritidspark

Moflatveien 38

3733 Skien

Tlf: 35 54 10 00

post@skienfritidspark.no

Sist oppdatert: 16.06.2022

Åpningstider

Se ferier