Gå til hovedinnhold

Åpningstider

Se ferier

Aktivitetsparken

Velkommen til Skien fritidspark– opplevelser for ALLE!

Aktivitetsparken har en fredelig beliggenhet og store grøntområder som er tilgjengelig for alle. Gratis parkering i helgene (hverdager etter kl.18.00, ca kr. 25,- pr dag) og HC-parkering er en selvfølge. Her følger en kort beskrivelse av de aktivitetene som er godt tilrettelagt for personer med ulik grad av nedsatt funksjonsevne.

Klatrepark

Sommeren 2021 fikk parken en ny attraksjon, med en tilrettelagt zip-line på hele 220 meter og ca. 10 meter over bakken! Dette er en opplevelse du sent vil glemme og samtidig en opplevelse du kan dele med en annen person som kan kjøre i parallell på den andre kabelen. Taubrems sikrer at du ikke deiser i matta ved ankomst. Du kan velge mellom base-jump og heis for å komme ned fra ankomsttårnet.

Ved kjøp av billett må du huske å oppgi ditt behov for assistanse, samt forhåndsbestille tidspunkt!

Vi har også mindre zip-lines, dog uten heisfunksjon, som kan brukes av alle med tilstrekkelig funksjonsevne.

Tilrettelagt zip-line kan bestilles alle dager i åpen sesong fra kl 15.00 - 18.00
Forespørsel sendes først til hotell@skienfritidspark.no

Innendørs klatring

Innendørs klatring er også populært! Vår klatrevegg har flere linjer med ulik vanskelighetsgrad og den lokale klatreklubben stiller gjerne opp som instruktører for grupper som er på opphold hos oss. Klubben har egne instruktører med kompetanse på "Funkisklatring". Klatreveggen ligger i Flerbrukshallen, så du kan gjerne kombinere med andre aktiviteter mens du venter på tur. Vi har også et flott buldrerom i hallen. Ergo kan hele foreningen/familien samles og ha en felles aktivitetsøkt. 

Obs! Husk å forhåndsbestille tid i klatreveggen, og oppgi ditt behov for tilrettelegging.

King Kong Curling!

I Skien fritidspark har vi også mulighet for å tilby en curling-opplevelse av de sjeldne. Vi har is hele året, så dersom du trenger noe mer enn en deilig softis til å kjøle deg ned en varm sommerdag, kan vi hjelpe deg med det også. Curling er gøy for både grupper og familie, og vi stiller selvsagt med motiverende instruktører. De som ikke rekker ned til curlingsteinen, får utdelt skyvepinner. Det krever ikke veldig mye kraft for å få steinen til å skli, så her kan alle mestre.

Minigolf

Minigolf holder stadig koken som en populær aktivitet. Vi har en 18-hulls bane ute på kunstgresset med enkel fremkommelighet. Det kreves en viss mobilitet for å kunne gjennomføre slag, men her er det bare å prøve og ikke minst være kreativ i sin tilnærming til gjennomføring. Banene har selvsagt forskjellig vanskelighetsgrad, men alle ligger på bakkenivå. Passer perfekt som en mellomaktivitet eller som del av en utfordring i kombinasjon med for eksempel frisbeegolf og quiz. Grupper kan lage sin egen challenge, eller vi kan hjelpe deg.

Shuffleboard

Shuffleboard er et fantastisk spennende og morsomt spill, som kan utøves av folk i alle aldre. Mange kjenner spillet fra pub-er og sportsbarer, men dette er en relativt ny aktivitet på bakkenivå i Norge, der forskjellige skiver/pucker blir sendt glidende bortover en smal bane ved hjelp av gripestenger (en såkalt kø). Målet er å få skivene til å legge seg i de markerte poengfeltene på den motsatte delen av banen, hindre motstanderen fra å score eller utføre begge deler. Du kan spille singel (2 pers.) eller dobbel (4 pers.) eller som lagspill uten begrensning på antall spillere. Førstemann til 75 poeng! Resepsjonen i aktivitetsparken har scorecard og spilleregler mv.

Bordtennis

Bordtennis passer like godt for både barn og voksne, og lar seg enkelt tilpasse til spillernes forutsetninger og nivå. Den enorme utbredelsen i verden - faktisk den nest største individuelle idrettsgrenen - viser at dette er en aktivitet med et sosialt preg som fungerer for alle, på alle prestasjonsnivåer. Å spille bordtennis gir svært god trening i koordinasjon og motoriske ferdigheter. Mestring kommer ganske raskt, prøv selv! Førstemann til 11 poeng.

Gyrotrampoline

Tross tyngdekraften i gyrotrampline! I aktivitetsparken finner du gyrotrampoliner.

Alltid en vinner for de yngste, men det er óg en kjempespennende aktivitet for den som ser på!

Andre aktiviteter: Sjakk, frisbeegolf, beachvolleyball, padeltennis, basket, stigegolf og cornhole.

Vår aktivitetspark ligger kun 150 meter fra hotellet, og resepsjonen befinner seg i café Pucken i ishallen.

Velkommen innom!

Kontakt oss

Vi skreddersyr ditt besøk i aktivitetsparken avhengig av behovet for tilrettelegging. Trykk på knappen for å sende oss et skjema med forespørsel om gruppeopphold!

Åpningstider

Se ferier