Gå til hovedinnhold

Åpningstider

Se ferier

Skøytebane

Skøytebanen er stengt for sesongen

Aktivitetene på skøytebanen preges av latter og glede. Skøyting gir raskt en god følelse av mestring!

Skøytebanen er på hele 12.000 kvadratmeter og er åpen for både store og små, aktive og mosjonister! For at du skal få en god opplevelse på isen prepareres banen hver morgen.

Det lønner seg å kjøpe billett på nett! Billettene gjelder for en hel dag på skøytebanen.

Cafe Pucken

Innendørs har skøytebanen egen kafe med 80 sitteplasser! Kafeen byr på varme retter, mineralvann, nystekte vafler og varm kaffe. Fasilitetene er tilrettelagt for skøytegjester med gummimatter på gulv, også på toalettene. Enkelt å bevege seg rundt - selv i skøyter!

I Cafe Pucken kan også kjøpe billetter, mat, drikke, leie skøyter, hjelm, pingvin mm. Vi har også fine treningskøyter til utleie for de minste!

Lavvoer

Rundt skøytebanen finnes det flere lavvoer der du kan grille og holde deg varm. Det perfekte stedet for å nyte en deilig kopp kakao!

Det er fri bruk av alle lavvoene, ingen reservasjon nødvendig!

Skøytebursdag

Om dere vil ha bursdagsfeiring, avslutning eller bare en hyggelig kveld har vi et opplegg for dere! Vi dekker bordet for servering av en meny du selv velger, og dere kan gå på skøyter så lenge dere vil. Her får dere både opplevelser og mye moro samtidig som dere får god mat. Maten blir servert i Cafe Pucken før bursdagen starter.
Mer informasjon

Åpningstider

Se ferier