Gå til hovedinnhold

Åpningstider

Se ferier

Tilrettelegging

Vi ønsker at alle våre gjester skal få muligheten til å oppleve Skien fritidspark og det vi har å by på!

Hvis du har en funksjonshemning eller av andre årsaker har spesielle behov for tilrettelegging, har vi her samlet informasjon for personer med nedsatt bevegelsesevne, synsevne, hørselsevne, samt for de med ulike miljøhemninger. Dette for at du enklest mulig skal kunne planlegge ditt besøk hos oss.

I Skien fritidspark har vi en visjon om å gi "Gode opplevelser for alle!"

Last ned vårt faktaark om tilrettelegging her:

Tilgjengelighetsprisen

Skien fritidspark er stolt over å ha mottatt Tilgjengelighetsprisen både i 2018 og 2020.

Vi fortsetter arbeidet med å utvikle anlegget vårt for mennesker med ulik grad av funksjonsnedsettelse!

Last ned Hotell fritidsparkens tilretteleggingsstandard

Med tanke på å kunne forberede deg best mulig på besøket, har vi her laget en oversikt over de tilrettelagte fasiliteter som hotellet kan tilby personer med funksjonsnedsettelser! (Tilsvarende dokumenter er under utarbeidelse også for andre arenaer i parken)

Generell informasjon

Her finner du informasjon om tilgjengeligheten for å kunne planlegge ditt besøk.

Parkering

I Skien fritidspark har vi flere steder å parkere for de som har en funksjonshemming eller av andre årsaker har spesielle behov. Det er tilrettelagt for at du kan parkere på anviste plasser som er skiltet med HC-parkering. Fra parkeringsplassen ved hotell, badeland og aktivitetspark er det asfaltert vei uten trapper hele veien.

Inngangsbilletter

Personer med funksjonsnedsettelse betaler vanlig billett, men ledsager (personlig assistent) har fri adgang.

Servicehunder

Hunder som er i arbeid har adgang til våre spisesteder, overnattingsted, aktivitetsarenaer mv., jf. gjeldende lover og forskrifter (næringsmiddelhygieneforskriften, diskriminerings- og tilgjengelighetsloven)

Miljøhemning

Astmatikere, allergikere, lungesyke og personer med andre former for nedsatt immunforsvar, kan reagere på ulike stoffer, først og fremst i luften. Andre igjen har en eller annen grad av overfølsomhet overfor enkeltstoffer og forbindelser. I Skien fritidspark har vi fokus på å minimere eksponeringen og risikoen for denne gruppen.

Et bilde sier som kjent mer enn tusen ord...

Her finner du et utvalg videoer som vi tror du kan ha glede av å se igjennom, og ikke minst vil det gi deg en god forståelse for hva vi har gjort av tilrettelegging. Hver film varer bare noen sekunder.

God fornøyelse!

Send forespørsel!

Send oss en forespørsel om et godt tilrettelagt besøk i Skien fritidspark.

Beskriv ditt behov så godt som mulig i nedenstående skjema, så vil vår ekspert på tilrettelegging ta kontakt med deg så fort som mulig.

Takk for din henvendelse, du vil bli kontaktet av kundeansvarlig om kort tid!

Åpningstider

Se ferier