Gå til hovedinnhold

Åpningstider

Se ferier

Tilrettelegging

Velkommen til Skien fritidspark - tilrettelagt!

Skien fritidspark har kontinuerlig fokus på tilgjengelighet og inkludering for alle besøkende, herunder personer med bevegelses-, syns-, hørsels- og miljøhemninger. Vi er stolte av å ha mottatt Tilgjengelighetsprisen både i 2018 og 2020, som bekrefter at parken tilbyr fasiliteter og tjenester som imøtekommer ulike behov uavhengig av funksjonsnivå. Vi skaper "Gode opplevelser for alle"!

Se våre nye delikate rom

ReadSpeaker

Dette er en tjeneste for deg som har behov for å få tekst lest opp. Du kan enten få lest opp hele siden ved å benytte deg av høyttaler-ikonet nede til venstre, eller markere den teksten du ønsker å få lest opp og deretter trykke på ''lytt'' ikonet som dukker opp.

Solsikkemerket

Ikke alle funksjonsnedsettelser er synlige. Solsikkemerket er en diskré måte å vise de rundt deg at du har en usynlig funksjonsnedsettelse og kan ha behov for ekstra assistanse, hjelp eller rett og slett litt ekstra tid. Hos oss får alle med en usynlig funksjonsnedsettelse tilbud om å bruke et solsikkebånd, som enkelt tilkjennegir for våre ansatte at de skal ha et ekstra øye til deg. Du eller din assistent spør om dette i våre resepsjoner!

Vår tilretteleggingsstandard

Med tanke på å kunne forberede deg best mulig på besøket, har vi her laget en oversikt over de tilrettelagte fasiliteter som hotellet kan tilby personer med funksjonsnedsettelser! (Tilsvarende dokumenter er under utarbeidelse også for andre arenaer i parken)

Et bilde sier som kjent mer enn tusen ord...

Her finner du et utvalg videoer som vi tror du kan ha glede av å se igjennom, og ikke minst vil det gi deg en god forståelse for hva vi har gjort av tilrettelegging. Hver film varer bare noen sekunder.

God fornøyelse!

Kontakt oss

Vi skreddersyr opphold avhengig av behovet for tilrettelegging. Trykk på knappen for å sende oss et skjema med forespørsel om gruppeopphold!

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Kun 5 utsendelser per år, gå ikke glipp av disse godbitene!

Åpningstider

Se ferier