Gå til hovedinnhold

Åpningstider

Se ferier
På tide å komme seg ut av kontoret! Vi foreslår møte, curling og mat. Sett av en arbeidsdag med fokus på glede, samarbeide og mestring med gode kolleger.

Har firmaet ditt nettopp nådd en milepæl? Skal dere starte en ny sesong med en markering de ansatte sent vil glemme, eller introdusere et nytt prosjekt? Eller kanskje dere ønsker et møte i fine omgivelser med god mat?

Hos oss kan du skreddersy arrangement og møter etter deres behov.

Send oss en forespørsel gjennom skjemaet nederst på siden!

Møterom og kurs

Stemningen på Hotell fritidsparken gir en perfekt ramme for kurs og konferanse. Vi tilbyr en rekke forskjellige pakker for møter og kurs. Enten om du ser etter et enkelt styrerom eller større møtelokaler.

Fritidsparken har en rekke lavterskel aktiviteter som egner seg godt til både teambuilding og som en morsom pause i møtevirksomheten. Vi tilpasser lokalet, maten og aktivitetene etter deres behov!

Teambuilding og Kick Off

Hva med å arrangere en opplevelsesrik dag med aktiviteter og god mat? Ta med kolleger på en spennende dag! 

Prøv dere på en rekke gøyale aktiviteter. Minigolf, curling og klatring er perfekt for en aktiv dag. Avslutt dagen med neon deilige timer i velværeavdelingen med snacks og forfriskninger.

Messe og utstilling

Vi har lokaler til leie for messer og utstillinger av mange slag. Som Telemarks hovedstad er vi dessuten et naturlig møte- og knutepunkt på Østlandet. Vi tilrettelegger fra et administrativt nivå til den praktiske gjennomføringen. Vi har mange års erfaring fra boligmesser, katteutstillinger, hundeutstillinger, UB messer, hjelpemiddelmesser etc.

Send oss en forespørsel

Her kan du sende oss en forespørsel, enten du ønsker å arrangere en messe, et møte eller ha en aktiv arbeidsdag med kolleger!

Takk for din innsending

Åpningstider

Se ferier