Gå til hovedinnhold

Åpningstider

Se ferier

Aktiv vinterferie

Ferie i vinter? Tilbring ferien i Skien fritidspark med bading, skøytebane, curling, fine turområder og mye mer!

Bestill en av våre pakker; en enklere og mer bekymringsløs ferie for hele familien skal du lete lenge etter!

Feriepakke med alt inkludert

Fra kr 5 998,- får dere 2 overnattinger i familierom for 2 voksne og 2 barn (ekstra barn kr 769,- pr barn pr døgn), alle aktiviteter inkludert i tillegg til frokost og middag. Ekstra døgn kan oppgraderes med kr 2 297,-

Vi er bare en kort svipp unna! Og ungene blir garantert henrykte! Badeland, skøytebane, curling og fine omgivelser er en kombo det er vanskelig å slå. Tjoho!

Bestill via knappen eller ring Hotell fritidsparken : 35 54 10 40.

*Ved booking av aktiv familieferie så må du velge 2 døgn for 2 voksne, 2 barn på bookingsiden, da vil tilbudet komme frem.

*Aktivitetene vil variere utfra sesong. Sjekk aktivitetenes åpningstider for planlegging av din ferie hos oss. 

* Booking gjelder i ferier og utvalgte helger

Bad så mye du orker

Sommer inne hele året! Når det er kaldt ute, er det bare å få på seg badetøy og dykkebriller. I badeland er det sommer hele året og 30 grader i vannet. La barna boltre seg i aktiviteter i vann som hinderløype, vannsklie og klatrevegg. I stupebassenget kan de hoppe fra 5-meter'n eller dødse om de tør! Her får barna opplevelser de vil huske lenge.  

Curling

Nå kan dere curle, skippe og koste i ishallen! Enten dere vil spille et uformelt slag eller utfordre hverandre til en konkurranse, er curling er en super lag-aktivitet for familien i hyggelige omgivelser. Kan bookes i resepsjonen på Hotell fritidsparken.

Moro på skøytebanen    

Skøyting er en morsom uteaktivitet for hele familien. Aktivitetene på skøytebanen preges av latter og glede. Skøyting gir raskt en god følelse av mestring!

Skøytebanen er på 12.000 kvadratmeter og er åpen for både store og små, aktive og mosjonister! Is aktivitetene preges av latter, glede, mestring og kvalitetstid.

Vi har lavvoer der du kan grille og holde deg varm. I Cafe Pucken kan også kjøpe billetter, mat, drikke, leie skøyter, hjelm, pingvin mm. Vi har også fine treningskøyter til utleie for de minste!

Full rulle fra morgen til kveld

I badeland finner du boblebad og badstuer som gir deg en avslappende opplevelse for kropp og sjel. Blir det for hett i badstuene eller boblebadet kan du kjøle deg ned i fine turområder i og rundt parken. Ta dere en kort eller lang tur i naturskjønne omgivelser, og finn dere en koselig gapahuk til matpausen!

Om dere er glad i ski så finnes det flere løyper i skogen rundt Skien fritidspark. Lysløypene er perfekte til å ta en liten skitur eller en real treningsøkt! Du finner skiltet rundløyper som er 1 km, 2,5 km og 5 km lange. 

Åpningstider

Se ferier