Gå til hovedinnhold

Åpningstider

Se ferier

Tilrettelegging

Hotellet fikk tilgjengelighetsprisen av Skien kommune både i 2018 og 2021 for sin tilrettelegging av hotellets fasiliteter, inne som ute. Her kan du være på familieferie og hele familien kan delta på aktiviteter sammen!

Bevegelsesevne

Egne og godt tilrettelagte HC parkeringer. Hotellrom, møterom, fellesarealer og toaletter tilrettelagt og brukervennlige.

Parkering og adkomst

Parkering for funksjonshemmede der hver plass er minst 3,6 meter bred. Tilrettelagte parkeringsplasser er merket med tydelig rullestolsymbol, asfaltert tilgang og stort sett flatt. Så klart terskelfri adkomst!

Fellesareal

Du finner sitteplasser og bord i nærheten av resepsjonsdisken. Tilgjengelig stikkontakt for lading av rullestol, skiltet. Tydelig/bred passasje for rullestol mellom resepsjon og heis. Terskelfrie uteplasser foran hovedinngang og ved møterommene.

Heis

Speil på motsatt side av dørene for at person i rullestol kan se når disse åpner/lukker. Heisknapp/knappepanel inne i heisen nås fra rullestol. Trykkplate for åpning av dører

Rom og bad

HC rom for ulike behov, med takheiser og hev/senk toalett og vask. Lavthengende såpedispenser som kan nås fra rullestol. Sammenleggbare armlener på toalett, toalettrullholder på armlene og vegg. Det er minimum 1000mm fri gulvplass på den ene siden av sengen. Takskinne med heis mellom senger og inn til bad, samt mobil personheis og mobil dusjstol.

Ta kontakt med hotellet for hjelp til å finne det beste rommet for deg og din familie

Obs! Husk å bestille leie av takheis samtidig med hotellbookingen, evt. dusjstol.

Synsevne

Hotellet har godt med kontrastmerking på flere områder og taktile knapper i heis.

Parkering og inngang

Kontrastmerking på bakken/gulvet, dvs. området ved dørens åpningsbue ute og inne.

Fellesareal

Fliser i resepsjon i annen farge enn gulvet for øvrig (sone).

Heis

Taktile knapper i heisen. Hotell har godt med kontrastmerking på flere områder og taktile knapper i heis.

Hovedtrapp mellom etasjer

Første og siste trinn er tydelig merket med annen farge. Rekkverkene er malt i kontrastfarge mot vegg.

Toaletter i fellesarealer

Dørene er i kontrastfarge mot vegg. Retningsskilt i kontrastfarge.

Allergikere / astmatikere

Enten dere kommer som privatpersoner eller som gruppe (forening/lag/bedrift), ønsker vi at dere melder inn allergier og andre spesielle behov i god tid før ankomst. På den måten kan vi levere den beste servicen. Egen allergi stasjon på frokostservering og allergivennlig meny for varmmat lages på forespørsel. Mange av våre rom er allergivennlige.

Møterom

Alle møterommene har gulvbelegg (ingen tepper). Ingen duftende planter eller blomster.

Restaurant/bar

Det er egen allergi stasjon på frokostbuffet. Allergitilpasset mat lages på forespørsel (meldes i god tid). Det er batterilys på bordene og alle allergener merkes.

Allergivennlige rom

Røykfrie rom (ikke tidligere røkt) med vinduer som kan åpnes. Flere rom som ikke kommer i konflikt med evt. husdyr. Vi har 6 rom som er tilrettelagt for dyrehold, men adskilt sone og ikke lov å ha med rundt i fellesarealer. Rom med belegg, ingen (løse) tepper eller pynteputer i tillegg til dyner og puter av syntetisk materiale. Vi bruker kun godkjente vaskemidler.

Hørselsevne

Flere områder har teleslynge, taleannonsering samt retningsangivelse og alarm. Ved renovering/nybygg legger vi til grunn standarden for universell utforming.

Fellesareal

Fastmontert teleslynge i restauranten. Dempet akustikk ved laminatbelegg på gulv og normal takhøyde.

Heis

Taleannonsering i heisen, samt retningsangivelse.

Møterom

Fastmontert teleslynge i 2 møterom , dempet akustikk ved laminatbelegg på gulv og normal takhøyde.

Brosjyre

Her kan du lese brosjyren om tilretteleggingen i parken. Du kan med letthet bla deg frem og tilbake.

Åpningstider

Se ferier