Gå til hovedinnhold

Åpningstider

Se ferier

Nyttig info

Stort og smått av info til våre badegjester!
  • Barn under 10 år eller som ikke er svømmedyktig må ha med en badende svømmedyktig voksen over 16 år for å komme inn i badet.

  • 30 minutter før stenging skal alle opp av vannet.

  • Gjenglemte eiendeler. Gjenglemte eiendeler blir oppbevart i 1 uke. Du må selv ta ansvar for å komme ned å se etter dine gjenglemte eiendeler. Har du mistet noe verdifullt (klokker, smykker, mobil etc.) kan du ringe resepsjonen på tlf.: 35 54 10 00. Gjenglemt undertøy, sokker, armringer/baderinger etc. blir ikke tatt vare på.

  • HC/familiegarderober. Vi har 3 HC/familiegarderober i tilknytning til badeanlegget. På dagtid er disse reservert gjester i Terapibassenget. Om du har særskilte behov eller ønske om å bruke egen garderobe kan du kontakte resepsjonen.

  • Ledsager: Ledsagerbevis gir funksjonshemmedes ledsager fri adgang. Den funksjonshemmede betaler honnørpris.

  • Overvåkning. For å ivareta publikums sikkerhet, er badet kontinuerlig overvåket av 17 overvannskamera. Disse kameraene dekker hele badet. I tillegg er det 8 stk kamera under vann i idrett-, stupe-, bølge- og terapibassenget.

  • Medbrakt mat. Det er ikke lov å ha med medbrakt mat i badet. Vi har åpen cafe hver dag. Vi har vanndispenser med kaldt vann der du kan fylle flaska di!

  • Cafe Aqua er åpen hver dag og stenger 1 time før badet

  • Barnevogner. Barnevogner må bli stående igjen i gangen. Det er ikke lov til å ta med barnevogner inn i garderobe/dusj og inn til badet. Vi anbefaler derfor å bruke bærebag.

Terapibassenget

Terapibassenget er det varmeste av bassengene med sine 34 grader. Her er det tilrettelagt med både rullestolrampe og heis for enkel tilgang. I tillegg er bassenget er tilknyttet familie- og HC garderobene.

Dag

Åpningstid

Mandag

16.00 - 17.00

Tirsdag

06.45 - 09.00

19.00 - 20.30

Onsdag

12.00 - 14.00

16.30 - 20.30

Torsdag

06.45 - 09.00

14.00 - 17.00

Fredag

12.00 - 20.30

Lør - søn

10.00 - 18.30

*Med forbehold om endringer i ferier

Skann ditt armbånd for å betale

Nå kan du betale for det du har handlet i badeland på egen automat før du forlater badeland - dermed slipper du å stå i kø ved resepsjonen!

Se etter automaten før du kommer til utgangsrondellen, scann armbåndet ditt og følg instruksjonene på skjermen. 

Åpningstider

Se ferier