Gå til hovedinnhold

Åpningstider

Nyttig informasjon

Stort og smått av info til våre badegjester!
  • Barn under 10 år eller som ikke er svømmedyktig må ha med en badende svømmedyktig voksen over 16 år for å komme inn i badet.

  • 30 minutter før stenging skal alle opp av vannet.

  • Gjenglemte eiendeler. Verdisaker blir oppbevart i 2 uker. Andre gjenglemte ting blir også oppbevart hos oss i 2 uker. En må selv ta ansvar for å komme ned å se etter gjenglemte ting. Skien fritidspark tar ikke ansvar for gjenglemte verdisaker. Har du mistet verdisaker kan du ringe resepsjonen tlf.: 35 54 10 00.

  • HC/familiegarderober. Vi har 3 HC/familiegarderober i tilknytning til badeanlegget. På dagtid er disse reservert gjester i Terapibassenget. Om du har særskilte behov eller ønske om å bruke egen garderobe kan du kontakte resepsjonen.

  • Overvåkning. For å ivareta publikums sikkerhet, er badet kontinuerlig overvåket av 17 overvannskamera. Disse kameraene dekker hele badet. I tillegg er det 8 stk kamera under vann i idrett-, stupe-, bølge- og terapibassenget.

  • Medbrakt mat. Det er ikke lov å ha med medbrakt mat i badet. Hvis gjester ønsker mat eller drikke før kafe åpner kontakt en badevakt. Vi har vanndispenser med kaldt vann der du kan fylle flaska di!

  • Barnevogner. Barnevogner må bli stående igjen i gangen. Det er ikke lov til å ta med barnevogner inn i garderobe/dusj og inn til badet. Vi anbefaler derfor å bruke bærebag.

Terapibassenget

Terapibassenget er det varmeste av bassengene med sine 34 grader. Her er det tilrettelagt med både rullestolrampe og heis for enkel tilgang. I tillegg er bassenget er tilknyttet familie- og HC garderobene.

Åpningstider for terapibassenget er fredag fra kl 12.00 og helger fra kl 10.00.

Skann ditt armbånd for å betale

Nå kan du betale for det du har handlet i badeland på egen automat før du forlater badeland - dermed slipper du å stå i kø ved resepsjonen!

Se etter automaten før du kommer til utgangsrondellen, scann armbåndet ditt og følg instruksjonene på skjermen. 

Åpningstider