Gå til hovedinnhold

Åpningstider

Se ferier

Klatrepakke

Opplev spenning og moro i klatreparken sammen med klassen, kollegaer, lagkamerater eller din forening!

Vi åpner klatreparken for dere i 3 timer, hvor dere får utstyr og opplæring med instruktør. Oppmøte er i Cafe Pucken i Ishallen, her får dere tildelt utstyr. Deretter går dere rett til opplæring ute på stadion. Etter 20 minutter opplæring er dere klare for å utfolde dere i alle løypene i parken!

Ha det gøy med ulike klatreelementer som klatrenett, trapeser, zip-lines og hengebroer. Hva med en utfordring i den 220 meter doble zip-linen?

Tilrettelagt zip-line

Vår lengste zip-line er tilgjengelig for mennesker med nedsatt funksjonsevne. Åpnes ved henvendelse. Grupper og privatpersoner kan forhåndsbestille her.

Informasjon

Bestill enkelt på nett eller ta kontakt med booking for faktura.

Pris kr 3990,- for minimum 15 personer. Blir dere flere enn 15 stk. koster ekstra deltagere kr 220,- pr pers.

Bursdag

Klatrepakken passer også perfekt til bursdag! Med klatrepakke kan dere klatre i 7 løyper av ulik vanskelighetsgrad, frese over banen i zip-line og Ha det gøy med ulike klatreelementer.

På stadion kan dere ta med medbragt mat, grille, eller kjøpe mat i Cafe Pucken. Benytt dere av de fine lavvoene og parkbenkene til avslapning og gaveåpning!

Last ned invitasjon til klatrebursdag under:

Dagspass - årets nyhet!

Opplev mer - kjøp Dagspass til aktivitetsstadion som tillegg til klatrebilletten!

Nå kan du kjøpe Dagspass som gir deg tilgang til alle aktivitetene på stadion. For kun kr 50,- ekstra pr pers kan du spille minigolf, hoppe på gyrotrampoline, spille tennis, shuffleboard og sjakk så lenge du vil innenfor parkens åpningstider!

Dagspass kan kun kjøpes som et tillegg til klatrebilletten! Bestilles samtidig som klatrebilletten.

Åpningstider

Se ferier