Gå til hovedinnhold

Åpningstider

Se ferier

Haller og utleie

I Skien fritidspark har vi 2 haller vegg i vegg, Skienshallen og Flerbrukshallen med klatrevegg. I tillegg finner du ishall med ishockey- og curlingbane. For Skien kommune leier vi ut 7 idrettshaller og 2 grendehus.

Søknad om leie av idrettshaller, lokaler / grendehus og terapibasseng til arrangement og sesongleie:

 • Fordeling av treningstider og arrangement foregår etter søknad. Søknadsfrist på treningstider er innen 15. mars hvert år.

 • Hvis dere ikke trenger hele hallen så noter i kommentarfeltet hvor mange banedeler dere trenger.

 • For de som søker leie for flere lag så er det viktig at dere noterer årstallet på når de som skal trene er født. for. eks Jenter 2004 (lag og året de er født).

 • Alle må benytte elektronisk søknadsskjema som ligger her: Søknadsskjema. Her må du logge inn med ID-porten/Bank-ID.

 • Dersom søknadsfristen ikke overholdes vil laget/foreningens ønsker bli vurdert etter at tildelingen er foretatt!

 • Kriteriene for fordeling er etablert med bakgrunn i ”Kommunedelplan for idrett og fysisk aktivitet”, miljøhensyn samt erfaring fra tidligere fordelinger.

 • Fordeling av treningstid foregår etter søknad og avgjøres administrativt av Skien kommune.

Skienshallen

Hallen består av 3 håndballbaner med en stor kampflate på tvers av hallen. Skienshallen har plass til 2 800 publikummere under en Eliteseriekamp i håndball.

Om hallen

 • 45 x 70 meter

 • tribunekapasitet på 2 800

 • idrettsgulv

 • arrangementskontor og VIP rom

 • 11 garderober og 5 instruktørgarderober

 • 50 m² mobil scene

 • trådløst nettverk, tilrettelagt for TV sending og multimediakube i taket

Stor hall med mange muligheter

Skienshallen har blant annet huset konserter med internasjonale stjerner, MGP delfinaler, Holiday on ice, EM i turn, Boligmesse, Riksteateret med forestillinger, Møbelringencup, Håndball EM og flere landskamper i håndball. Skienshallen er ca 3000m² stor med mange muligheter. Skienshallen har teleskoptribuner samt mobile luftputetribuner.

Flerbrukshallen

Flerbrukshallen er 23 x 49 m ( 1 000m2) merket for ballidretter. Hallen har opplegg for turn, klatrevegg og buldrerom.

Flerbrukshallen er en moderne, lys og trivelig idrettshall med parkettgulv. Hallen har opplegg for turn med egen hoppegrop. Det er merket for håndball, minihåndball, volleyball og innebandy. Flerbrukshallen har eget klatreanlegg med klatrevegg og buldrerom.

Klatreveggen

Klatreveggen har flere klatreruter med ulik vanskelighetsgrad. Det er faste topptaufester på en del av rutene. Veggen er 14,7 meter høy og 18 meter bred. Klatreveggen har 5,3 meter overheng.

Buldrerom

Her skjer all klatring uten sikring. Fin motorisk trening. Tykk madrass på gulvet ved fall. Suveren for oppvarming og trening av teknikk hos klatrere. Det er forskjellige klatretak på vegger og tak. Buldrerommet er 21 kvadratmeter. Kom å prøv da vel!

Turn

Hallen har rikelig med turnutstyr. Bøylehest, bom, hopp, tumbling, ringer, trampett og hoppegrop som er flittig i bruk.

Arrangement

Av utstyr i hallen har vi 1000 stoler, 200 bord, PA-anlegg, tradløs mic og 50 kvadratmeter sceneelementer (2 x 1 m). Strømskap og strømtromler.

Ishallen

Ishallen er 4 000m ² med ishockeybane (30x60m), 3 curlingbaner (20x30m), tribuner med plass til 900 personer, 5 garderober og kafe.

Vi har 2 isflater inne. Den store isflata inne, ishockeybanen, blir mest brukt til organisert trening, kamper og turneringer. Den lille isen brukes til curling.

Den lille isbanen

Det er merket opp med 3 curlingbaner på den lille isbanen. Banene er litt kortere enn internasjonal standard og passer fint til Curling trening og events.

Haller i Skien kommune

Gulsethallen svømmehall

Åpent mandag, onsdag og fredag fra 16.00 - 22.00 (stengt i skolens ferier). Enkeltbillett barn kr. 35,- og voksen kr. 65,-. Klippekort - 12 klipp barn kr. 350,- og voksen kr. 650,-

Gulsethallen idrettshall

Gulsethallen er en idrettshall med en håndballflate som kan deles i fire saler. Hallen brukes hovedsakelig til håndball, innebandy og turn. Hallen blir brukt til treninger, kamper og turnoppvisning. Det er plass til ca. 300 personer på tribunen.

Mælahallen

Idrettshall med håndballflate som kan deles i tre saler. Det er ingen tribuneplass i hallen. Mælahallen benyttes som treningshall og brukes i hovedsak til basket og håndball. I tilknytning til hallen ligger det en kunstgressbane (60x40), asfaltert håndballbane, streetbasketbane og sandvolleyballbane.

Lundehallen

Lundehallen er en idrettshall med en håndballflate som kan deles i tre saler. Hallen er merket opp for håndball, basket, volleyball, innebandy og badminton. Den har plass til ca. 300 personer på tribunen. I tilknytning til hallen ligger det også en aktivitetssal, denne er beregnet for ulike aktiviteter, men ikke ballaktiviteter. Salen er på 150m2.

Menstadhallen

Idrettshall med håndballflate som kan deles i tre saler. Brukes for det meste til håndball, badminton, bueskyting og aerobic. Den har plass til ca. 300 personer på tribunen. I tilknytning til hallen ligger det en kunstgressbane (60x40).

Stevnehallen

Idrettshall som kan deles i tre håndballbaner. Bane 1 og 2 har mobilt sportsgulv og brukes i hovedsak til håndball og fotball. Bane 3 brukes i hovedsak til turn og bryting. Hallen er uten tribuneplass og blir derfor brukt som ren treningshall.

Kongerødhallen

Idrettshall med håndballflate som kan deles i tre saler. Brukes for det meste til innebandy og håndball. Den har plass til ca. 300 personer på tribunen. I tilknytning til hallen ligger det et stort nærmiljøanlegg for ungdom hvor man kan drive med sandvolleyball, basket, håndball og skating samt to 5`er fotballbaner med kunstgress.

Gjerpenhallen

Idrettshall med håndballflate som kan deles i tre saler. Hallen har også klatrevegg i den ene salen. Hallen brukes for det meste til håndball, volleyball, drill og klatring. Det er plass til ca. 300 personer på tribunen.

Åpningstider

Se ferier