Gå til hovedinnhold

Åpningstider

Se ferier

Hva kan vi hjelpe deg med?

Nei, men barn under 10 år eller som ikke er svømmedyktig må ha med en badende svømmedyktig voksen over 16 år for å komme inn i badet.

Terapibassengets åpningstider finner du på siden ''Nyttig info'' under badet.

*Åpningstider er med forbehold om endringer i ferier.

For å benytte deg av velværeavdelingen må du være fylt 18 år.

I både badet og i velværeavdelingen må alle opp av vannet / ut av badstuer og inn i dusjene 30 minutter før stenging.

Det er ikke lov å ha med medbrakt mat i badet. I Cafe Aqua tilbyr vi både mat, snacks og drikke - vi har også alternativer for allergikere.

Endringer i medlemskap kan du selv gjøre ved å logge deg inn på dine sider.

Om årskort ikke blir sagt opp etter 12 måneder, vil medlemskapet sammen med avtalegiro fortsette å løpe. Dersom du har valgt årskort kontant, vil medlemskapet automatisk avsluttes etter 12 måneder.

Oppsigelsestid: inneværende måned + 1 måned oppsigelse, etter 12 måneder bindingstid er fullført.

Det er gratis parkering i helger og etter kl 18.00 på hverdager, både på hovedparkeringen ved hovedinngangen og på parkeringen ved ishallen. De tre første timene er gratis, og det skal ikke koste deg mer enn 25 kroner for en dag. El-biler, moped og motorsykler parkerer gratis.

Parkeringsregler: Dagstakst er 25 kroner. 3 timer gratis. Påbegynt 4. time: 10 kroner, påbegynt 5.time: 15 kroner.

Avgift gjelder også for de med HC-skilt

El-biler må betale for ladetid. Elbiler som står på ladestasjon, men ikke lader, vil bli bøtelagt.

Kameraene leser registreringsskiltet på kjøretøy.

Slik betaler du:

Automat: Taste inn registreringsnummer, godkjenn kortet mot registreringsnummer. Systemet vil da koble bil og kort sammen ved neste parkering og belaste avgiften automatisk.

Betaling via app'en EasyPark: Kamera registrerer registreringsnummeret på bilen slik at du kun trenger å aktivere app'en når du parkerer. Du må bruke appen hver gang du parkerer. Du har selv ansvar for å sørge for at parkeringen er startet i appen.

Betal innen 48 timer med ParkPay: Etterskuddsbetaling innen 48 timer kan du gjøre på www.parkpay.no ved å skrive inn registreringsnummer på bilen. Dersom du ikke velger noen av alternativene og reiser uten å betale, vil det bli sendt ut faktura med fakturagebyr. Faktura vil genereres ukentlig.

Det er tilgjengelige ladere på parkeringsplassene. El-biler må betale for ladetid via EasyPark-appen. El-biler som står på ladestasjon, men ikke lader, vil bli bøtelagt.

I Skien fritidspark har vi 2 haller vegg i vegg, Skienshallen og Flerbrukshallen med klatrevegg. I tillegg finner du ishall med ishockey- og curlingbane.

For Skien kommune leier vi ut 7 idrettshaller og 2 grendehus.

Det er også mulig å leie utearealer, beachbaner, terapibasseng og stupebasseng.

Søknad om leie av idrettshaller, lokaler / grendehus og terapibasseng til arrangement og sesongleie kan gjøres gjennom et elektronisk søknadsskjema HER. Dette finner du under siden ''haller og utleie'' i hovedmenyen. Ellers kan også vår booking- og arrangementsansvarlig kontaktes på mail HER.

Ta kontakt med bookingansvarlig på mail HER for informasjon om dette

Ved arrangementer i uteområdet så er det mulighet for leie av garderober. Dette må avtales i god tid.

Bobilturister kan dusje i badeland for 20,- pr. person.

Treningstid er begrenset til bemanning i Skien fritidspark, så treningstid utover normal treningstid kan ikke bookes.

Unntaket er ved større arrangementer, men det må søkes om i god tid.

Leie av padelbaner gjøres på nett og bookes for 1,5 time om gangen. Om du vil booke bane lenger, kan du eventuelt legge inn to bookinger på rad på 1,5 time hver.

I Cafe Pucken tilbys utleie av et stort utvalg utstyr. Her kan du leie ulike typer baller, racket, innebandykøller, frisbeegolf, skøyter, hjelmer, støttepingviner mm.

Ta kontakt med Cafe Pucken på tlf. 482 54 482 eller mail om det er noen spørsmål.

Vi har en ledende posisjon i Norge hva gjelder tilrettelegging for mennesker med bevegelseshemming. Særlig er Hotell fritidsparken godt tilrettelagt, også for de med hørselshemming. Personer med miljøhemming (astma/allergi/lunge) har gode forhold i parken generelt og kjøkkenet på hotellet leverer tilrettelagt mat på bestilling (ikke halal). For synshemmede har vi til dels gode ledelinjer og gode kontraster på skilt og interiør, men lite av taktile elementer og blindeskrift (punktskrift/braille).

På hovedparkeringen ved Badeland er det 6 oppmerkede plasser. I tillegg er det 4 plasser ved Hjalmar Johansen vgs. langs veien mot Hotell fritidsparken, og i skolens ferier og helger er det ytterligere 2 plasser bak bommen (Hotell fritidsparken slipper deg inn). Dernest 3 plasser rett ved inngangen til Hotellet, pluss 4 plasser ved den nye romfløyen, samt til sist 2 plasser ved Skienshallen (på baksiden) og 2 plasser ved Ishallen.

Det er gratis de 3 første timene samt etter kl. 18.00 på hverdager, og gratis hele lørdag og søndag. Utover dette er det betaling for alle enten via appen EasyPark eller på automat ved utkjøring. Vi anbefaler at du starter parkering i appen selv om besøket ditt er under 3 timer.

Det er lading på 6 av plassene som er ved hovedparkeringen til Badeland (1 phase 32 A, max 74 KW)

Det er relativt flatt rundt hele parken, og alle innganger har adkomst uten hindring og stigningsgrad lavere enn 1:15. Noen korte strekninger har stigningsgrad 1:12. Innvendig er det stort sett terskelfritt, og på hotellet legges det ut ramper for gjester med rullestol.

-          Det er 3 store HC-garderober i badeland, med personheis på takskinne. Be om nøkkel i resepsjonen. Høydejusterbare dusjsenger er også tilgjengelig i disse garderobene. I tillegg er det 6 store skiftegarderober (familie).

-          I tilknytning til våre haller er det 3 stk. HC-garderober som er store (skolegarderober), med dusjsete, håndtak og HC-toalett. I disse garderobene er det ikke personheis.

Det finnes 6 stk rullestoler som kan tas med ut i bassenget, dusjstoler, diverse flyte-elementer.

-          Det er 32 fullverdige HC-rom på hotellet! 10 av disse har innebygd personheis (ta med eget sitteseil/-sele). 5 av disse rommene har hev/senk på vask og toalett.

-          Store dusjnisjer med sete og håndtak, samt forheng som enkelt kan slåes ut til sidene.

-          I tillegg har hotellet 8 stk såkalt HC-vennlige rom, som har litt mindre plass (passer best til dem som klarer seg greit selv/sammen med ledsager. Disse rommen har ikke plass til de store elektriske rullestol.

-          Teleslynge i møterom

-          Vibrerende brannalarmer til å ha under hodeputen (hørselshemmede og synshemmede)

-          Dusjstoler

-          Mobile ramper over branndører og terskler mot terrasse

-          Tale-heis

-          Spør om du trenger noe annet – vi har god kontakt med Korttidslageret for hjelpemidler i Skien kommune. Bestill før avreise, og det står klart hos oss ved din ankomst!

-          Vanntrening i terapibassenget

-          Utendørs zipline på 220 meter i klatreparken

-          Diverse lavterskel-aktiviteter som cornhole og stigegolf, utendørs shuffleboard, minigolf, petanque mm.

-          Diverse idretter på forespørsel (el-innebandy, rullestolrugby, sitvolley, paraklatring mm.)

-          Lunsjtur til gapahuk «Trollets Hjerte»

-          Vi har egne instruktører og aktivitører som hjelper grupper med å tilrettelegge aktiviteter etter behov/ønsker

Gjenglemte eiendeler. Gjenglemte eiendeler blir oppbevart i 1 uke. Du må selv ta ansvar for å komme ned å se etter dine gjenglemte eiendeler. Har du mistet noe verdifullt (klokker, smykker, mobil etc.) kan du ringe resepsjonen på tlf.: 35 54 10 00. Gjenglemt undertøy, sokker, armringer/baderinger etc. blir ikke tatt vare på. Gjenstander som ikke blir hentet vil bli donert til Needy.

Gjenglemte eiendeler som blir funnet i ishallen blir oppbevart hos oss i 1 uke. Du må selv ta ansvar for å komme ned å se etter dine gjenglemte eiendeler. Har du mistet noe verdifullt (klokker, smykker, mobil etc.) kan du ringe Cafe Pucken på tlf.: 48254482. Gjenstander som ikke blir hentet vil bli donert til Needy.

Vi tilbyr for øyeblikket ikke klatrekurs. Du kan likevel klatre i veggen så lenge du klatrer med noen som kan sikre. Brattkortbevis må fremvises ved ankomst.

Om du vil klatre i Skien fritidspark uten instruktør må du alltid ha med en som har klatrebevis (brattkort) som kan sikre deg i veggen. Beviset må legges frem i resepsjon badeland. Her betaler du også for klatring, samt får låne utstyr. Ta med egne klatresko!

Buldrerommet kan benyttes av alle, både med og uten brattkort. I buldrerommet skjer all klatring uten sikring. Betaling for buldring gjøres i baderesepsjonen.

Curling både med og uten instruktør kan bookes på nett HER.

Vi anbefaler følgende: 1 bane for 6-12 personer, 2 baner for 13-20 personer og 3 baner for 21-40 personer.

Det er 4 grader i ishallen, så ta på deg godt med klær og behagelige sko (ikke høye hæler). Alle som deltar med instruktør får låne morsomme curlingbukser.

Vi tilrettelegger og tilpasser banen slik at opplevelsen blir best mulig for deg med nedsatt funksjonsevne. Meld fra om dine behov ved booking på tlf. 900 52 185 så ordner vi resten!

Åpningstider

Se ferier