Gå til hovedinnhold

Åpningstider

Se ferier
Skien fritidspark er en utmerket arena for store og små klasseturer!

Om dere ønsker et dagsbesøk kan vi fylle dagen med spennende aktiviteter både ute og inne, hele året! Vil dere gjøre enda mer ut av oppholdet tilbyr vi overnatting på hotellet midt i parken. Hva med hyggelige felles måltider på hotellet eller ute i det fri? Overnatting og aktiviteter er tilpasset mennesker med nedsatt bevegelsesevne slik at hele klassen kan delta!

Dagsbesøk

I Skien fritidspark kan dere arrangere avslutninger og sammenkomster enten det er vinter, vår, sommer eller høst.

Hva med noen timer i ishallen med curling? Curling med instruktør gir dere en total opplevelse; organisert spill, innføring i spilleregler, morsomme curlingbukser og veiledning. Curling er en lag-aktivitet og egner seg godt etterfulgt av god mat og drikke i hyggelige omgivelser!

Bade og pizzadeal

Med bade og pizzadeal får dere en deilig dag i varmt bad med fersk pizza! Denne pakken passer perfekt til avslutninger og sammenkomster, uansett vær og sesong.

Aktivitetspark

I aktivitetsparken finnes det et mylder av aktiviteter for både store og små, både høyt og lavt!

I sommersesongen tilbyr vi blant annet klatrepark, gyrotrampoline, tennis, padeltennis, bordtennis, shuffleboard, frisbeegolf og minigolf.

Om du har lyst på noe godt å spise eller forfriskninger finner du dette i Cafe Pucken i ishallen! Ellers er det både lavvoer og grillmuligheter i parken.

Klassetur med overnatting

Skien fritidspark inviterer skoleklasser og korps til et adrenalinfylt og innholdsrikt opphold med overnatting og aktiviteter!

Vi har klatrepark, minigolfbane, curling, samt et stort badeland. Her ligger det an til mange klassedueller! Hvem er raskest i den doble zip-linen? Hvem får hole-in-one på minigolf? Hvem treffer curling-boet? Hva med å utfordre til en konkurranse i vannsklia?

Her finnes det mye moro og nok av utfordringer for alle.

Hotell fritidsparken

Velg mellom en eller to overnattinger på Hotell fritidsparken! Her får dere overnatte i store flersengsrom. Det som er så fint er at alle aktivitetene ligger i gåavstand fra hotellet. Frokost er inkludert i overnattingen, og det er muligheter for lunsj og middag som et tillegg om ønskelig. ''Dagens'' middag serveres på buffet i spisesalen på hotellet. Lunsj kan også spises ute i det fri!

På kveldstid er det mulig å roe ned med sosiale aktiviteter i våre møterom som film, quiz, spill mm.!

Avhengig av sesong får dere tilgang til:

Vår, sommer og høstsesong

Vintersesong

Curling

Curling

Badeland

Badeland

Klatrepark

Skøytebane

Padeltennis

Ski/aking

Klatrevegg og buldrerom

Klatrevegg og buldrerom

Minigolf

Beachbaner

Ta kontakt for tilbud!

Fyll ut skjema med ønsket lengde på opphold, hvor mange dere blir og hvilke aktiviteter dere vil ha! Deretter blir du kontaktet av oss for et tilbud.
Takk for din innsending! Vi kommer tilbake til deg med et tilbud så fort som mulig.

Åpningstider

Se ferier