Gå til hovedinnhold

Åpningstider

Se ferier

Babysvømming

Kos, glede og mestring i vann for barn i alderen 3 mnd. til 2 år!

Hvor blir det av kvalitetstiden mellom liten og stor - den viktige tiden som gjør at voksen og barn knyttes enda sterkere sammen? Dette er en unik mulighet for deg og barnet ditt til å få opplevelser sammen, og positive erfaringer i vannet!

Babysvømming er for barn i alderen 3 mnd til 2 år.

Babysvømming er en vannaktivitet hvor foreldre og barn er aktive sammen både over og under vann, og der selve aktivitetene foregår på barnets premisser.

Kurset fokuserer på sangleker og øvelser, for at både barn og voksen skal bli trygge i vannet. All babysvømming foregår i terapibassenget hvor vannet er ca 34 grader.

Det er 10-12 plasser pr gruppe. Kursprisen inkluderer et barn og 2 voksne.

Mandag formiddag har vi de minste babyene i alderen 3 mnd - 1 år. Deretter flytter dere over på kveldspartiene.

Informasjon

Dag

Klokkeslett

Mandag

kl. 10.00-14.15

NB. Du får tildelt din tid 1 uke før kurset

Start

Pause

Slutt

Uke 34

Uke 41 (Høstferie)

Uke 43

Uke 44

Uke 51/1 (Juleferie)

Uke 2

Alle partier er 30 minutter i vannet pr gang. Tidspunkt for kurs til din gruppe kommer i forkant av kurset. Instruktøren bestemmer gruppens sammensetning og klokkeslett.

Kurser går over 9 ganger, det er bindende påmelding.

Vi gir alle våre årskortholdere 10% rabatt på kurs! Og vi har søskenrabatt på 20%, da betaler du full pris for barn nr 1 og 20 % rabatt for søsken.

Hilde Norland Gundersen er instruktør for babysvømming på dagtid. Hvis du har spørsmål eller du ønsker å stå på venteliste ved fullt kurs, vennligst send en mail til: babysvomming@live.no.

Ved påmelding til kurs

Først lag en profil på deg selv (voksen), deretter skriv inn barnet som deltager. Ved eventuelle beskjeder vennligst skriv i kommentarfeltet.

Åpningstider

Se ferier