Gå til hovedinnhold

Åpningstider

Se ferier

Frisbeegolf

Frisbeegolf er en populær utendørs aktivitet. Nyt en runde med gode venner i naturskjønne omgivelser!

Utleie

Vi har frisbee til utleie i resepsjonen til Hotellet og i ishallen til kr. 55,- + depositum kr. 100,- som blir tilbakebetalt ved innlevering.

Banekart

Startsted for første utkast, kurv 1, er ved padeltennisbanene! Gå til UDisc eller last ned appen for å se oppdatert kart og informasjon om frisbeegolfbanene i Skien fritidspark.

Hvordan spiller vi det?

Som i golf har vi et startsted (utkast) og et mål (kurv). Spillet går ut på å komme fra A til B på færrest mulig kast. Spillerne begynner på utkastet, neste kast tas fra der frisbeen lander. Spillerne har ikke lov til å gå nærmere kurven enn der frisbeen lander.

Kast nummer 2 kastes nærmere kurven, så kast nummer tre, fire og fem... helt til at du har kommet så nærme at du kan kaste i kurven. Når du treffer kurven og frisbeen blir liggende i kurven er du ferdig med kurven. Da venter neste kurv med nye utfordringer.

Bruk et scorecard til å registrere antall kast per kurv. Det er alltid den spilleren som ligger lengst fra kurven som kaster først, selvom spilleren har kastet flere kast enn deg. Den spilleren som bruker færrest kast på hele runden har vunnet!

Regler

  • Frisbeegolf går ut på å bruke færrest mulig kast fra utkastet kurv

  • Du kan spille alene eller i gruppe. En passe størrelse på gruppen er fra 2-5 personer

  • Naturlige hindringer som trær, busker og grener er en del av banen, de skal ikke knekkes eller fjernes på noen måte. La banen være i like god stand når du forlater den og ta med all søppel og tomgods.

  • Etter utkastet er det spilleren som ligger lengst unna kurven som skal kaste. De andre spillerne blir værende bak kasteren

  • Hullet er ferdig spilt når discen ligger i kurven eller i kjettingen

  • Det er lov med tilløp samt tråkke over discens plassering etter at discen er kastet, så lenge du ikke er innenfor 10 meter.

  • I frisbeegolf er det viktigste å ha det gøy!

Åpningstider

Se ferier