Gå til hovedinnhold

Åpningstider

Se ferier

Blide Barnebarn uke 33

Ta med barnebarna på spennende aktiviteter i uke 26, 32 og 33!

Det er snart sommer og skolefri. I skoleferieukene i juni og august er besteforeldre populære barnepassere. Nå gjentas suksessen fra i fjor og har Blide Barnebarn uker i uke 26, 32 og 33!

Gratis kaffe til besteforeldre 

Mens barna boltrer seg med klatring, hopping, bading og lek kan besteforeldre slappe av med en kaffekopp. I Blide Barnebarn ukene får besteforeldre med barnebarn på besøk gratis kaffe. Gi beskjed i Cafe Aqua eller Cafe Pucken!

Mestring og trygghet gir blide barnebarn

I Skien fritidspark er det oversiktlige lekeområder og rolige omgivelser som gir barna trygghet og mestring. Her kan besteforeldre slappe av mens barnebarna utfolder seg.

Etter et besøk hos oss kan vi garantere blide barnebarn! I fritidsparken finner du badeland med hele 7 ulike basseng, vannsklie, strømkanal, stupetårn mm. I aktivitetsparken tilbyr vi blant annet klatrepark, gyrotrampoline, tennis, stigegolf, bordtennis, shuffleboard, frisbeegolf, minigolf, sjakk og ertepose-spill.

Få 20% rabatt på inngang ved besøk hos flere aktiviteter

Ønsker du å besøke flere aktiviteter i løpet av Blide Barnebarn ukene eller i løpet av sommeren får du 20% rabatt på inngang. Du får en rabattkupong ved første besøk som du kan benytte når du besøker neste BlideBarn aktivitet.

Åpningstider

Se ferier