Gå til hovedinnhold

Åpningstider

Se ferier

Blide Barnebarn uker

Ta med barnebarna på spennende aktiviteter i uke 26, 32 og 33!

Det er snart sommer og skolefri. I skoleferieukene i juni og august er besteforeldre populære barnepassere. Nå gjentas suksessen fra i fjor og har Blide Barnebarn uker i uke 26, 32 og 33!

Gratis kaffe til besteforeldre 

Mens barna boltrer seg med klatring, hopping, bading og lek kan besteforeldre slappe av med en kaffekopp. I Blide Barnebarn ukene får besteforeldre med barnebarn på besøk gratis kaffe. Gi beskjed i Cafe Aqua eller Cafe Pucken!

Mestring og trygghet gir blide barnebarn

I Skien fritidspark er det oversiktlige lekeområder og rolige omgivelser som gir barna trygghet og mestring. Her kan besteforeldre slappe av mens barnebarna utfolder seg*.

Etter et besøk hos oss kan vi garantere blide barnebarn! I fritidsparken finner du badeland med hele 7 ulike basseng, vannsklie, strømkanal, stupetårn mm. I aktivitetsparken tilbyr vi blant annet klatrepark**, gyrotrampoline, tennis, stigegolf, bordtennis, shuffleboard, frisbeegolf, minigolf, sjakk og ertepose-spill.

* Barn under 10 år eller som ikke er svømmedyktig må ha med en badende svømmedyktig voksen over 16 år

** Du må være minst 80cm høy for å klatre. Visse løyper krever å ha med en voksen som klatrer.

Få 20% rabatt på inngang ved besøk hos flere aktiviteter

Ønsker du å besøke flere aktiviteter i løpet av Blide Barnebarn ukene eller i løpet av sommeren får du 20% rabatt på inngang. Du får en rabattkupong ved første besøk som du kan benytte når du besøker neste BlideBarn aktivitet.

Åpningstider

Se ferier