Gå til hovedinnhold

Åpningstider

Se ferier

Aktiv familieweekend

En fiks ferdig weekendpakke for deg og din familie med overnatting!

Opplev aktiv familieweekend i Skien fritidspark med overnatting i familierom for 2 voksne og 2 barn fra kun kr. 4 990,-

Pakken inkluderer overnatting i 2 døgn med frokost, middag og bading alle dager! Om du har flere barn kommer et tillegg på kr 725,- pr barn/pr døgn.

Hele familien får bo på samme rom. Her er det egen gratis parkering for hotellets gjester, samt gåavstand til alle aktiviteter i parken. Moro for barn og moro for voksne!

Booking av Aktiv familieweekend

NB! Kan kun bookes i perioden 10.3 - 28.4 og 20.10 - 26.11

Ved booking av Aktiv familieweekend må du på bookingsiden velge 2 døgn for 2 voksne og 2 barn. Da vil tilbudet komme frem.

Bad så mye du orker

Sommer hele året! Uansett vær er det bare få på seg badetøy og dykkebriller og nyte vannet- I badeland er det sommer hele året og 30 grader i vannet. La barna boltre seg i hinderløype, vannsklie, strømkanal, bølger, stup og hopp eller rett og slett øve på å bli trygg i vann. Om du vil senke garden er det ekstra godt og varmt i boblebad og badstuer. De voksne har også tilgang til velværeavdelingen. Her er det badstuer, boblebad, temadusjer og servering.

Når det er tid for lunsj kan Cafe Aqua friste med et stort utvalg av varme og kalde retter. Vi anbefaler signaturretten Taco Basket eller pizza som hele familien kan dele. Bon Appetit!

Her vil både barn og voksne få gode opplevelser sammen.

Åpningstider

Se ferier