Gå til hovedinnhold

Åpningstider

Se ferier

Treningssamling

Velkommen til trening og hyggelige opplevelser med topp fasiliteter, varme segner og god mat - alt på ett sted!

En vellykket treningssamling har flere ingredienser, både for enkeltutøvere, trenere og lag. Gode treningsfasiliteter, sunn og god mat og varme senger gir mulighet for full fokus på kvalitetsøkter. I Skien fritidspark kan dere konsentrere dere om å bli bedre - vi tar oss av resten! Vi er også godt tilrettelagt for paraidrett.

Vi utformer program ut ifra deres behov for arena, overnatting, bespisning og hyggelige sosiale aktiviteter. Ønsker dere å legge inn treningskamp i oppholdet, er vi behjelpelige med å skaffe motstander tilpasset deres nivå/ønsker.

Vi samarbeider med lokale lag innen håndball, ishockey, fotball, turn, innebandy, orientering, volleyball, bowls, klatring, tennis, friidrett, svømming og frisbeegolf for å nevne noen. Vår erfaring - din nytte!

Se hvilke haller vi tilbyr her.

Ønsker du å sende oss en forespørsel? Fyll ut skjemaet nederst på siden.

Bo bra - spis godt

Vi tilpasser overnatting og mat etter programmet deres på treningssamling.

Overnatting i Skien fritidspark er en avslappende atmosfære med mulighet for enkeltrom, dobbeltrom, flersengsrom og leiligheter i rolige omgivelser. Moderne møterom til teoretisk gjennomgang av treningsøkter, spillermøter mm. er tilgjengelig.

Det er gangavstand til alt av aktiviteter, samt stor parkering - også for bobiler.

Mat tilpasses etter ønske og behov. Ønsker dere fullpensjon, lager husets egne kokker idrettsmenyer til dere. Vi tilbyr varierte og næringsrike måltider til lunsj og middag. Idrettens favoritt er deilig lasagne med frisk salat og husets hjemmelagde focaccia. Velbekomme!

  • Frokost hverdager fra kl 06.00 - 09.00 og helger fra kl 07.00 - 10.00

  • Lunsj fra kl 12.00 - 14.00

  • Middag fra kl 18.00 - 20.00

Sosiale aktiviteter

Når man har sovet godt, spist godt og gjort unna treningen er det fortsatt mye igjen av dagen.

I tillegg til et stort badeland med hele 6 ulike bassenger og velværeavdeling har vi mange aktiviteter til både sommer og vinter - perfekt til avslapning og moro mellom krevende treningsøkter!

Badeland er alles favoritt. Med vannsklier, stupetårn, hinderløype, strøm og bølger har vi noe for alle. Vi har også basseng med varmere vann og boblebad for den som ''lækse'' maks!

Prøv gjerne vår velværeavdeling med badstuer og temadusjer.

Klatreparken består av ulike løyper med forskjellig vanskelighetsgrad. Det er varierende løyper i tillegg til gøyale elementer som zip-line.

Aktivitetsparken er åpen fra mai til oktober og den splitter nye minigolf banen er en av mange aktiviteter der.

Curling passer perfekt til å teste samarbeidsevner, presisjon og strategisk tankegang. For grupper stiller vi med dyktig instruktør og artige curlingbukser.

I vintersesongen er Telemarks største skøytebane åpen hos oss med kafe, skøyteutleie og lavvo med grillplass.

Send oss en forespørsel

Ingen klubber er for store - ingen lag er for små. Vi har egne idrettspriser!

Send oss en forespørsel så svarer vi deg med priser og gode tips på ditt drømmeopphold.

Åpningstider

Se ferier