Gå til hovedinnhold

Åpningstider

Tilrettelagt svømmekurs for barn

Nytt svømmekrus høsten 2022! Tilrettelagt svømmekrus for barn med ledsager er et tilbud rettet for barn som trenger ledsager i vannet og har ekstra behov for tilrettelegging!

Barn med forskjellige funksjonsnedsettelser som for eksempel psykisk utviklingshemming, Downs syndrom blindhet, autisme eller andre utfordringer.

Kurset har først og fremst fokus på vanntilvenning og trygghet. Barna skal bli så selvstendige som mulig i vannet, på deres egne premisser. Instruktøren tilrettelegger etter den enkeltes ferdigheter og behov og det er mye lek og moro i undervisningen!

Informasjon

Svømmingen foregår i terapibassenget hvor vannet er deilige 34 grader. Det er 6 plasser pr gruppe. Kursprisen inkluderer et barn og en ledsager.

Kurset går torsdag ettermiddag kl 17.00 - 17.40.

Kr 1800,- for 8 ganger, bindende påmelding.

Vi gir alle våre årskortkunder 10% rabatt på kurs!

Tilrettelagt svømmekurs er for barn med ledsager i alderen 6-10 år.

Instruktøren heter Nenad Milojevic.

Camilla Gulbrandsen er ansvarlig for påmeldinger til kurset. Hvis du har spørsmål, vennligst send en mail til: camilla.gulbrandsen@skienfritidspark.no

Velkommen til kurs!

Ved påmelding av kurs

Først lag en profil av deg selv (voksen), deretter skriv inn barnet som deltager. Husk å skrive inn ditt barns svømmeferdigheter og eventuelle andre beskjeder i kommentarfeltet.

Tilrettelagt svømmekrus for barn med ledsager oppstart 25. august - 8 ganger

Start: uke 34

Pause: uke 41

Stopp: uke 42

Åpningstider