Gå til hovedinnhold

Åpningstider

Barnas Idrettsdag 1.oktober 2022

Barnas Idrettsdag er en herlig AKTIVITETSDAG i samarbeid med idrettslag, frivillige og ideelle organisasjoner, som i år arrangeres lørdag 1. oktober.

Endelig er Barnas Idrettsdag tilbake etter 2 års pause! Siden oppstart har det vært jevn økning i antall deltagere, og i 2019 var det ca 900 glade barn i alle kriker og kroker av fritidsparken.

Målet er å gi barn et positivt møte med ulike idretter i håp om at de kan finne seg en idrett de har lyst til å fortsette med! Hvert barn får prøve 8 idretter.

Arrangementet er for elever som går på Barneskolen, 1.-7. klasse. Foreldre kan være med og se på fra tribunen!

Frist for påmelding er 26. september (kr 300), deretter etterpåmelding frem til 28. september (kr 400).

Sjekk ut Barnas Idrettsdag brosjyren!

NB. Det vil bli tatt bilder/video under arrangementet.

Oppmøte

Barn i 1.-7. klasse har registrering i vestibylen mellom kl 09.00 - 09.45. Dørene inn til hallene åpner kl 09.30. Aktivitetene starter kl. 10.00. Barna kan hentes på siste stasjon kl 13.21! Registrering foregår i vestibylen og er organisert etter skole. Du og ditt barn stiller opp foran "bordet" med navnet på skolen barnet ditt går på.

Har du glemt å melde på barnet ditt? Du kan melde på barnet ditt i resepsjonen ved badeland morgenen 1. oktober fra kl 09.00.

NB. Det vil bli tatt bilder/video under arrangementet.

Mat og drikke

Barn i aktivitet trenger påfyll av energi!!

Under arrangementet vil derfor barna få servert et pizzastykke, en frukt og en juice hver. NB. Det blir også servert glutenfri pizza, samt pizza uten svin. Er det noen allergier / behov utover dette må egen mat medbringes.

Husk å ta med egen vannflaske - vi har egen stasjon med påfyll av vann.

Aktivitetskart

Sjekk ut video fra Barnas Idrettsdag 2017!

Åpningstider